brunnsparken.hsbbrfwebb.se|styrelsenbrunnsparken@gmail.com
Boka2023-07-27T17:00:16+01:00

Vad vill du boka?

Här hittar du information om hur du bokar tvättid, festlokalen, sporthallen och övernattningslägenheten.

Boka tvättid

Föreningens tvättstugor finns på Von Platens Allé 77 samt Hårlemans Allé 7, 9 och 15.
Här finns mer information om ordning i tvättstugorna.

Boka tvättid här

Boka festlokalen

I kvartersgården hittar du festlokalen. Festlokalen är på 150 kvm och har välutrustat kök och öppen spis. Som boende i Brf Brunnsparken kan du hyra lokalen till en kostnad av 1000 kr/tillfälle. Du hyr lokalen från kl 12 till kl 10 nästa dag. Vid mån av plats kan du duka upp redan dagen innan du har bokat lokalen.

Föreningen hyr bara undantagsvis ut festlokalen till utomstående – och då i fall som föreningsmöte eller stämma. Inte för privata fester eller sammankomster. Kostnad är 3 000 kr/tillfälle. Föreningen förbehåller sig rätten att neka uthyrning oavsett syfte.
Här finns mer information om ordning i festlokalen.

Boka festlokalen här

Boka sporthallen

Vid kvartersgården ligger sporthallen som är på ca 180 kvm. Med 6,5 m i takhöjd lämpar sig lokalen för många slags aktiviteter som bordtennis, badminton och innebandy. Här finns två omklädningsrum med tillhörande bastu. Sporthallen är uthyrd vissa tider, men framför allt på helgerna finns det gott om tid för boende att använda lokalen. Du hyr lokalen till en kostnad av 250 kr. För att få tillgång till sporthallen köper du en tag på områdeskontoret. Du bokar sedan tid med hjälp av din tag på tavlan i sporthallen.

Boka övernattningslägenheten

På Hårlemans Allé 7 finns en övernattningslägenhet som boende i föreningen kan hyra. Lägenheten har 4 sängar, pentry och toalett med dusch. Lägenheten kan hyras i upp till 7 dygn i rad till en kostnad om 300kr/dygn. Du hyr lägenheten från kl 12 till kl 12 nästa dag.

Avbokning ska ske senast 3 veckor innan bokningen börjar, annars blir man betalningsskyldig hela hyreskostnaden på bokningen.

Boka övernattningslägenheten här

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email